Quesadilla met kip en spinazie

Bereidingstijd : 10 minuten

Quesadilla met kip en spinazie

Ingrediënten

100g kipfilet in fijne reepjes gesneden
20g verse bladspinazie
25g gebroken feta
20g geraspte cheddar kaas
2 vellen tortilla wraps

Quesadilla is een Mexicaanse variant op onze croque monsieur en betekent letterlijk 'kaasdingetje'. Je kan de quesadilla maken met worst, kip, champignon, gehakt of ieder ander ingrediënt. Wij hebben voor deze variant gekozen voor kipfilet met spinazie. 

Aan de slag:

Bak de kipfilet mooi bruin en doe daarna de ingrediënten samen in een kom en meng deze met de hand goed door elkaar. Neem een tortillawrap en beleg deze met het mengsel zodat deze gelijk verdeeld is. Leg er nu een andere tortillawrap bovenop, lichtjes aanbakken in de pan of onder de grill en klaar. Snij de quesadillas in taartpuntjes en klaar.

Tip van de chef : serveer met een beetje sla, guacamole, sweet chilli en/of zure room.

Smakelijk