Reserveer hier uw deel van het lot kippen

Bij koopeenkip.be koop je samen met anderen online een lot kippen. Je kiest een ras, reserveert een deel en als de teller op 100% staat is het lot volledig verkocht en wordt ze in gelijke pakketten verdeeld om daarna bij U thuis geleverd te worden.

Lees meer

Ardeense hoevekip

reserveer hier

Bestel online

63%   Wanneer de teller op 100% staat wordt het lot kippen verdeeld.

Lot 22AR126
Ras: Ardeense Hoevekip (Hubbard)
100% buitenloop, gekweekt in België

1 DEEL = +/- 9,5 KG PUUR HOEVEKIP


3 volledige hoevekippen (+/- 1,5 kg/ stuk)
+/- 1 kg kipfilet met vel
+/- 1 kg kippenbouten
+/- 1 kg kipkotelet
+/- 1 kg kipvleugels
+/- 1 kg kipdrumsticks

1 deel = +/- 9,5 kg
144,95 euro

inclusief* aan huis geleverd

*doorheen gans België en Nederland

 

1 deel = +/- 9,5 kg puur Hoevekip

 • 3 volledige hoevekippen (+/- 1,5 kg/ stuk)
 • +/- 1 kg kipfilet met vel
 • +/- 1 kg kippenbouten
 • +/- 1 kg kipkotelet
 • +/- 1 kg kipvleugels
 • +/- 1 kg kipdrumsticks

Onze Ardeens Hoevekippen zijn van het Hubbard ras en afkomstig van een aantal kleine boerderijen uit de buurt van Bertrix in de Waalse Ardennen. De kippen kunnen buiten lopen en krijgen de tijd om op een natuurlijke manier te groeien zonder krachtvoer of andere additieven. Wanneer ze geen wormen uit de grond pikken krijgen ze lokaal gekweekte granen gemengd met lijnolie om gezonde vetten in het vlees te kweken. De dieren worden geslacht in een klein familiaal slachthuis dicht bij de boerderij. In ons vlees zitten geen additieven zoals water, eiwitten, gluten, etc. dus al het vlees is puur natuur gekweekt met respect voor het dier en een eerlijke prijs voor de lokale boer. Bij dit pakket hebben we ervoor gekozen om de delen onverwerkt te laten dus enkel de pure nobele delen van de kip zitten in uw pakket die wij in ons atelier voor u versnijden.  

Polderkip

reserveer hier

Bestel online

30%   Wanneer de teller op 100% staat wordt het lot kippen verdeeld.

Lot 22P148
Ras : Polderkip
100% buitenloop, gekweekt in België

1 DEEL = +/- 9,5 KG POLDERKIP


1 polder braadkip ( +/- 1,5 kg)
+/- 1 kg kipfilet
+/- 1 kg gehakt
+/- 1 kg worst
+/- 1 kg hamburgers
+/- 1 kg vleugels
+/- 1 kg gyros
+/- 1 kg billen
+/- 1 kg brochetten

1 deel = +/- 9,5 kg
145,95 euro

inclusief* aan huis geleverd

*doorheen gans België en Nederland

 

1 deel = +/- 9,5 kg Polderkip

 • 1 polder braadkip ( +/- 1,5 kg)
 • +/- 1 kg kipfilet
 • +/- 1 kg gehakt
 • +/- 1 kg worst
 • +/- 1 kg hamburgers
 • +/- 1 kg vleugels
 • +/- 1 kg gyros
 • +/- 1 kg billen
 • +/- 1 kg brochetten

Ieder deel bestaat uit 7 kippen. U kan de kippen
ook niet versneden ontvangen indien U dit wenst.
Vermeld dit op het bestelformulier en dan voorzien
we dit zonder probleem zo in uw pakket.

Onze Polderkippen zijn afkomstig van een aantal kleine lokale boerderijen die hun dieren nog op de oude ambachtelijke manier kweken. De kippen kunnen buiten lopen en krijgen de tijd om op een natuurlijke manier te groeien zonder krachtvoer of andere additieven. Wanneer ze geen wormen uit de grond pikken krijgen ze lokaal gekweekte granen gemengd met lijnolie om gezonde vetten in het vlees te kweken. In ons vlees zitten geen additieven vermengd om de kleur, smaak of gewicht te manipuleren. Dus ook geen water, e-nummers, gluten of wat dan ook. Enkel puur natuur vlees van de kip.

Wenst U een combipakket te bestellen, dat kan! Klik hier om uw bestelling in te geven.

Deel een koe

bezoek ook onze website deeleenkoe.be

Deel een varken

bezoek ook onze website deeleenvarken.be

Deel een schaap

bezoek ook onze website deeleenschaap.be

Kippenpakketten | voldoende ruimte | geen additieven

Vroeger kweekten de mensen zelf hun kippen en smaakte kip nog gewoon naar kip. Bij koopeenkip.be koop je samen met anderen online een lot kippen rechtstreeks van bij de boer. Kippen die gekweekt worden zoals vroeger het geval was, die nog gewoon buiten lopen en op een natuurlijke manier kunnen groeien zonder gebruik van additieven of producten die niet in kip thuis horen. Je krijgt jouw deel in de vorm van een vleespakket tthuis geleverd. Je koopt een deel van het lot en als de teller op 100% staat is het lot volledig verkocht en wordt het in gelijke pakketten verdeeld. Omdat de kippen pas verdeeld worden als ze volledig verkocht zijn, is er geen verspilling van vlees en worden dieren niet onnodig geslacht. Op die manier bent U zeker dat het vlees dat U thuis geleverd krijgt 100% vers is en vrij van bewaarmiddelen of andere additieven. Ieder pakket heeft dezelfde inhoud en is zo samengesteld zodat elk deel van de kip gebruikt kan worden. U weet perfect wat U eet en waar uw vlees vandaan komt. Koopeenkip.be staat voor een eerlijke vleesconsumptie met respect voor het dier en een eerlijke prijs voor de lokale boer. Ons vlees wordt niet gemanipuleerd met water of andere producten. Goed en (h)eerlijk vlees, rechtstreeks van het veld op je bord, dat smelt in je mond en niet in je pan. Eet gevarieerd maar als je vlees eet kies dan bewust voor duurzaam en (h)eerlijk kwaliteitsvlees van lokale oorsprong. Alle bereidingen in het pakket worden door onszelf in ons ambachtelijk atelier klaargemaakt. Ieder deel van het lot bestaat uit 7 kippen. Wenst U volledige kippen in uw pakket te ontvangen dan kan U dit steeds vermelden op het online bestelformulier. Vertel ons verhaal door aan uw vrienden en familie en laat hen zo meegenieten van een goed en (h)eerlijk stukje vlees. Koop een kip en proef terug de smaak van echte kip!

Wij sparen voor een bos

Spaar mee voor een boom

En jullie sparen mee want voor elk deel van de koe, het varken of de kippen dat u bestelt reserveren wij 1 euro om een lokaal bos te kopen en bomen te planten.

Als de boom vol is gaan wij aan de slag. Zo blijft er ook voor onze toekomstige klanten nog een stukje groen over en kan je met een gerust hart van uw (h)eerlijk en lokaal gekweekt stukje vlees genieten.

Disclaimer: Het rundvlees en varkensvlees in de combipakketten is afkomstig van hetzelfde dier. In het uitzonderlijke geval dat er niet genoeg vlees kan worden bekomen om het pakket samen te stellen kan het voorkomen dat er vlees van een evenwaardig dier, van dezelfde boerderij, wordt gebruikt om het pakket te vervolledigen. Dit zonder verlies van kwaliteit, zonder verspilling van vlees en met dezelfde traceerbaarheid.